Om mig

Mit teraputiske ståsted

Livet kan gøre ondt. Rigtig ondt. Heldigvis kan man komme til at stå et bedre sted i livet. Det er min grundholdning som terapeut. Det kan kræve knofedt. Vilje. Og en stor portion kærlighed. Til én selv. Til andre. Man må tillade sig selv at mærke omsorg fra andre. Træder man ud i den proces med nænsomhed, så kommer forandringen. Gamle følelser og oplevelser kan tolkes og bringes til ro, så de ikke vælter én psykisk. Selvindsigt giver styrke og frihed. Nu kan livet meget bedre leves og nydes.

Nænsom terapi til hjerte og hjerne

Lidt fakta om mig

Siden 2007 har jeg haft mit eget firma, hvor jeg har udbudt terapi og kurser i selvudvikling.  Jeg har bl.a. haft grupper, der har kørt over flere år.

I 2016 afleverede jeg mit speciale på Kunstterapi-uddannelsen på UCL. Jeg fik 12 for specialet. Det er jeg ved at omskrive til en bog.

I 2008 blev jeg kandidat i pædagogisk sociologi fra Danmarks Pædagogiske Universitetsskole – AArhus Universitet.

I 2002 blev jeg færdiguddannet som folkeskolelærer.

Jeg modtager løbende supervision, for jeg tror på, at det gør mig til en bedre vejleder, terapeut og underviser.

Tavshedspligt

Det er vigtigt, at du føler dig tryg og har tillid til mig. Ellers kan vi jo ikke komme ind til sagens kerne. Jeg er yderst bevidst omkring min håndtering af vores fortrolige samtaler. Du skal vide, at jeg arbejder efter de retningslinjer Dansk Psykoterapeutforening har udarbejdet. Du kan se dem her: Dansk Psykoterapeutforenings etiske regler